top of page

OVEr  Seb Nomad Soul

 
ACHTERGROND

Zolang ik me kan herinneren heb ik getekend. Terwijl ik steeds technieken en stylen verder ontwikkelde, experimenteerde ik ook met andere kunstvormen buiten de 2D kaders. Aan de AKI, academie voor beeldende kunst in Enschede studeerde ik af met het bouwen van grote installaties waarin schilderijen tot leven kwamen door er videobeelden en digitale animaties op en doorheen te projecteren.

 

Thema's verschoven van de buiten wereld naar de innerlijke dimensies, waarbij ik altijd emoties en visioenen in passende kunstvormen probeer uit te werken. Of het nu om beschilderde vogelveren, 3D objecten of muziek gaat, met een scherp oog voor detail en compositie stop ik veel energie in het perfectioneren van mijn werk.

KUNSTENAARS STATEMENT

Ik hou van reizen, zowel in de buiten wereld als in de binnen wereld. Het aftasten van de grenzen van het bewustzijn heeft mij onuitsprekelijke diepten en weidsheid laten zien. Deze visioenen zijn zo krachtig dat ik niet anders kan dan er in mijn werk aan refereren. En hoewel ik me realiseer dat deze immer ontwikkelende, stroom van creativiteit onmogelijk vastgelegd kan worden in welke kunstvorm dan ook, voel ik het als een soort missie om te blijven proberen dit grote bewustzijn te vertalen via mijn werk.

SEB NomadSoul - portret 1_edited.jpg
bottom of page